Annons

Första Boots har öppnat

 Den 29 mars var det premiär för det första Boots-apoteket i Sverige. Vid invigningen i lokalen i centrala Stockholm var det stor uppslutning och näringsminister Maud Olofsson klippte bandet. Ytterligare apotek i brittiska Alliance Boots och svenska Farmacevtföretagarnas gemensamma satsning har öppnat under våren och till en början främst i huvudstaden. Men enligt vice vd […]

2 maj 2011, kl 16:37
0

 Den 29 mars var det premiär för det första Boots-apoteket i Sverige. Vid invigningen i lokalen i centrala Stockholm var det stor uppslutning och näringsminister Maud Olofsson klippte bandet. Ytterligare apotek i brittiska Alliance Boots och svenska Farmacevtföretagarnas gemensamma satsning har öppnat under våren och till en början främst i huvudstaden. Men enligt vice vd Lennart Axelsson är ambitionen att de ska finnas runt om i hela landet.
I samband med invigningen meddelade Boots Sverige också att de rekryterat en ny vd i form av Per Greber. Han har de senaste tio åren arbetat på Shell och i början av april tog han över efter Margit Unander som varit tillförordnad vd under Boots uppbyggnad i Sverige.