Första Boots har öppnat

 Den 29 mars var det premiär för det första Boots-apoteket i Sverige. Vid invigningen i lokalen i centrala Stockholm var det stor uppslutning och näringsminister Maud Olofsson klippte bandet. Ytterligare apotek i brittiska Alliance Boots och svenska Farmacevtföretagarnas gemensamma satsning har öppnat under våren och till en början främst i huvudstaden. Men enligt vice vd […]

2 maj 2011, kl 16:37
0

Annons

 Den 29 mars var det premiär för det första Boots-apoteket i Sverige. Vid invigningen i lokalen i centrala Stockholm var det stor uppslutning och näringsminister Maud Olofsson klippte bandet. Ytterligare apotek i brittiska Alliance Boots och svenska Farmacevtföretagarnas gemensamma satsning har öppnat under våren och till en början främst i huvudstaden. Men enligt vice vd Lennart Axelsson är ambitionen att de ska finnas runt om i hela landet.
I samband med invigningen meddelade Boots Sverige också att de rekryterat en ny vd i form av Per Greber. Han har de senaste tio åren arbetat på Shell och i början av april tog han över efter Margit Unander som varit tillförordnad vd under Boots uppbyggnad i Sverige.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng