Världens största hjärtkärlkongress har börjat

I Atlanta i USA började på söndagen världens största kongress inom kardiologi, American College of Cardiology. Runt 30 000 deltagare diskuterar det senaste om bland annat hjärtsvkit, lipidkontroll och hjärtinfarkt.

18 mar 2002, kl 20:12
0

För femtioförsta gången öppnar ACC, American College of Cardiology, sin årliga vetenskapliga kongress, i år i Atlanta. Läkemedelsvärlden är på plats och rapporterar dagligen på hemsidan, samt i kommande nummer 5 som utkommer den 25 april.


Varje dag inleds med ?Late breaking clinical trials?, en session där det allra senaste presenteras av forskarna själva. Studierna kan vara så färska som bara nagra dagar och får inte ha publicerats tidigare. I år är det LIFE-studien som sannolikt röner mest uppmärksamhet när den presenteras pa onsdag morgon lokal tid (15.06 svensk tid).

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng