Nya funktioner på EMA:s webbplats

Det europeiska läkemedelsverket EMA:s webbplats uppdaterades igår med en mängd nya användbara funktioner. Bland annat möjligheten att via ett RSS-flöde följa vad som händer med ett specifikt läkemedel.

9 maj 2012, kl 11:03
0

Annons

De viktigaste förändringarna omfattar möjligheten att skapa individuella RSS-flöden, för att på så sätt följa alla uppdateringar om läkemedel som EMA har godkänt. What?s new?-sidan har också uppdaterats med filtreringsmöjligheter.

EMA vill också veta hur nyttig informationen är på webbplatsen. Därför har man lagt till ett betygssystem med fem stjärnor där användarna kan betygsätta innehållet på webbplatsen. Slutligen har man lagt till möjligheten att spara ner sökningar om human- och veterinärläkemedel till datafiler.

Inom några veckor kommer EMA också publicera en ordlista med teknisk och regulatorisk terminologi. Genom att hålla pekaren över orden visas en definition av respektive uttryck.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng