Satsning på läkemedels-
hantering prisas

Vårdbolag som utvecklat en ny arbetsmodell för kvalitetssäkrad läkemedelsanvändning inom hemsjukvården tar hem årets Guldpiller.

8 oktober 2015, klockan 08:55
0

Det är vårdbolaget TioHundra som kammar hem priset med motiveringen att det har tagit fram en exemplarisk arbetsmodell som resulterat i ett framgångsrikt förbättringsarbete, som bygger på ett gott samarbete mellan olika arbetsgrupper.

Syftet med priset är att identifiera nya arbetssätt och metoder inom hälso- och sjukvården för att göra läkemedelsanvändningen säkrare.

Det är för sjätte året i rad som Läkemedelsförsäkringen i samarbete med Dagens Medicin och Dagens Apotek delar ut priset, i form av ett utbildningsstipendium på 50 000 kronor.

I juryn ingår bland andra Anders Öhlén, vd för Läkemedelsförsäkringen, Christina Kennedy, chefredaktör för Dagens Medicin/Dagens Apotek, Eva Sjökvist-Saers, ordförande i Apotekarsocieteten och Sineva Ribeiro, ordförandre, Vårdförbundet.

Lägg till ny kommentar

Regler för kommentarer på Läkemedelsvärlden.se

Kommentarerna förhandsgranskas inte. Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läkemedelsvärldens redaktion förbehåller sig rätten att stryka hela eller delar av inlägg som inte uppfyller våra regler. Läs mer här