Satsning på läkemedels-
hantering prisas

Vårdbolag som utvecklat en ny arbetsmodell för kvalitetssäkrad läkemedelsanvändning inom hemsjukvården tar hem årets Guldpiller.

8 okt 2015, kl 08:55
0

Annons

Det är vårdbolaget TioHundra som kammar hem priset med motiveringen att det har tagit fram en exemplarisk arbetsmodell som resulterat i ett framgångsrikt förbättringsarbete, som bygger på ett gott samarbete mellan olika arbetsgrupper.

Syftet med priset är att identifiera nya arbetssätt och metoder inom hälso- och sjukvården för att göra läkemedelsanvändningen säkrare.

Det är för sjätte året i rad som Läkemedelsförsäkringen i samarbete med Dagens Medicin och Dagens Apotek delar ut priset, i form av ett utbildningsstipendium på 50 000 kronor.

I juryn ingår bland andra Anders Öhlén, vd för Läkemedelsförsäkringen, Christina Kennedy, chefredaktör för Dagens Medicin/Dagens Apotek, Eva Sjökvist-Saers, ordförande i Apotekarsocieteten och Sineva Ribeiro, ordförandre, Vårdförbundet.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng