Svensk ledamot i DIA:s styrelse

Thomas Kühler, direktör på Läkemedelsverket, har blivit invald i styrelsen i den internationella och oberoende organisationen Drug Information Association, DIA. Läkemedelsverket samarbetar sedan länge med DIA, men Kühler är den enda svensken i styrelsen.

29 aug 2006, kl 20:04
0

Annons

Den världsomspännande organisationen DIA, med över 20 000 medlemmar, utgör en mötesplats för företrädare för sjukvård, industri, akademi och myndigheter.
– Hur man än vrider och vänder på det finns det olika aktörer med olika intressen. DIA:s viktigaste uppgift är att tillhandahålla ett forum där man kan stöta och blöta läkemedelsfrågor, säger Thomas Kühler, som både har arbetat inom myndighetsväsendet och inom industrin.
Han tillträder den första september och sitter sedan i styrelsen i tre år.
Som ny ledamot hoppas han kunna bidra med ett europeiskt och svenskt perspektiv eftersom organisationen har ett visst fokus på USA.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng