Kampanj för apoteksutbildning

I hopp om att fler ska söka till apoteksutbildningar startar branschföreningen en kampanj.

18 mar 2013, kl 11:18
2

Intresset för att utbilda sig inom det farmacevtiska området har fortsatt varit lågt trots att efterfrågan efter personal spås öka än mer. Redan idag är det på många håll brist på personal med farmaceutisk utbildning. Många kommer dessutom att gå i pension de närmaste åren.

I hopp om att locka fler att söka till de apoteksrelaterade utbildningarna har Sveriges Apoteksförening nu dragit igång en kampanj som ska fortsätta fram till och med den 15 april då ansökningstiden till universitet och högskolor går ut. Kampanjen ska pågå på landets apotek och enligt Sveriges apoteksförening hoppas man med den nå kunder som är öppna och intresserade av utbildningen.

2 Kommentarer

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

  1. Jag tycker verkligen det är viktigt med kompetens inom detta område, tycker även det är konstigt att inte fler har intresset att utbilda sig och jobba med detta.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng