Anne Hiselius prisas

Anne Hiselius, apotekare vid landstinget i Jönköping får Apotekaresocietetens Rune Lönngrenspriset 2010. Priset delas ut under Läkemedelskongressen som börjar idag.

8 nov 2010, kl 11:24
0

Annons

Anne Hiselius arbetar som klinisk apotekare och var en av de första kliniska apotekarna i Sverige. Hon får priset för sitt mångåriga arbete inom området läkemedel och patientsäkerhet bland annat kring förväxlingsfrågor och säker läkemedelsordination via förskrivarstöd.

Priset delas
ut under Läkemedelskongressen som börjar idag med temat vem som har makten inom läkemedelsområdet och vem som tar ansvar.
Rune Lönngrenpriset är instiftat av Apotekarsocietetens styrelse 2007 i samband med apotekare Rune Lönngrens 90-årsdag för att erinra om hans arbete inom utbildning och förbrukningsstudier på läkemedelsområdet. Priset delas ut vart annat år och är på 25 000 kronor och delas nu ut för tredje gången.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng