? Se på mig! Jag vill bli störst i världen ?

De stora läkemedelsföretagen i världen anstränger sig alla för att bli allra störst. Ofta görs dock större ansträngningar på att bli störst genom att köpa upp ? eller gå samman med ? konkurrenter, än att växa genom nya storsäljande läkemedel.I vårt tema tittar vi närmare på de stora elefanterna inom läkemedelsindustrin och hur den globala […]

4 jul 2002, kl 07:52
0

Annons

De stora läkemedelsföretagen i världen anstränger sig alla för att bli allra störst. Ofta görs dock större ansträngningar på att bli störst genom att köpa upp ? eller gå samman med ? konkurrenter, än att växa genom nya storsäljande läkemedel.
I vårt tema tittar vi närmare på de stora elefanterna inom läkemedelsindustrin och hur den globala läkemedelsmarknaden och -trenderna ser ut. Amerikanska företag är på frammarsch eftersom de varit bättre på att utveckla läkemedel som konsumenterna efterfrågar.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng