Annons

Nu finns Patient-FASS på Internet

Nu finns hela Patient-FASS på Internet. Den finns på Läkemedelsindustriföreningens hemsida och den information man kan få där är samma som i den vanliga Patient-FASS. Man kan söka efter ett visst läkemedel, ett visst användningsområde eller ett företag. Under de 14 olika användningsområdena kan man via undergrupper leta sig fram till en viss diagnos och […]

4 jul 2002, kl 19:25
0

Annons

Nu finns hela Patient-FASS på Internet. Den finns på Läkemedelsindustriföreningens hemsida och den information man kan få där är samma som i den vanliga Patient-FASS.
Man kan söka efter ett visst läkemedel, ett visst användningsområde eller ett företag. Under de 14 olika användningsområdena kan man via undergrupper leta sig fram till en viss diagnos och de läkemedel som finns för den.
När man söker efter ett viss läkemedelsnamn kan man få hjälp om man inte kommer ihåg hela namnet. Man kan skriva in de första bokstäverna och sedan letar datan fram de läkemedel som passar. Men det måste vara de första bokstäverna, det går inte om man bara kommer ihåg vad läkemedelsnamnet slutar på.
Adress: www.lif.se