Annons

Gemensam webbsida för sjukhusbiblioteken

Webbsidan Sjukhusbiblioteken i Sverige har initierats av Falu lasaretts bibliotek och informationscentralen vid Sahlgrenska universitetssjukhusets centralbibliotek i Göteborg. Sidan är ett samarbete mellan sju sjukhusbibliotek med olika ansvarsområden.Projektet baseras på tanken att Internet är ett verktyg som är gemensamt för alla sjukhusbibliotek och meningen är att det skall vara en startsida för de sjukhusbibliotek som […]

4 jul 2002, kl 19:24
0

Webbsidan Sjukhusbiblioteken i Sverige har initierats av Falu lasaretts bibliotek och informationscentralen vid Sahlgrenska universitetssjukhusets centralbibliotek i Göteborg. Sidan är ett samarbete mellan sju sjukhusbibliotek med olika ansvarsområden.
Projektet baseras på tanken att Internet är ett verktyg som är gemensamt för alla sjukhusbibliotek och meningen är att det skall vara en startsida för de sjukhusbibliotek som inte har egen webbsida.
Via webbsidan kan man söka i olika databaser, hitta medicinska länkar, kurser/konferenser, sökverktyg, vårdprogram, patientinformation, evidence-baserad medicin mm.
   Adress: www.sjukhusbiblioteken.com