Gemensam webbsida för sjukhusbiblioteken

Webbsidan Sjukhusbiblioteken i Sverige har initierats av Falu lasaretts bibliotek och informationscentralen vid Sahlgrenska universitetssjukhusets centralbibliotek i Göteborg. Sidan är ett samarbete mellan sju sjukhusbibliotek med olika ansvarsområden.Projektet baseras på tanken att Internet är ett verktyg som är gemensamt för alla sjukhusbibliotek och meningen är att det skall vara en startsida för de sjukhusbibliotek som […]

4 jul 2002, kl 19:24
0

Annons

Webbsidan Sjukhusbiblioteken i Sverige har initierats av Falu lasaretts bibliotek och informationscentralen vid Sahlgrenska universitetssjukhusets centralbibliotek i Göteborg. Sidan är ett samarbete mellan sju sjukhusbibliotek med olika ansvarsområden.
Projektet baseras på tanken att Internet är ett verktyg som är gemensamt för alla sjukhusbibliotek och meningen är att det skall vara en startsida för de sjukhusbibliotek som inte har egen webbsida.
Via webbsidan kan man söka i olika databaser, hitta medicinska länkar, kurser/konferenser, sökverktyg, vårdprogram, patientinformation, evidence-baserad medicin mm.
   Adress: www.sjukhusbiblioteken.com

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng