Läkemedelsvärlden byter utseende

Läkemedelsvärlden byter utseende

I samband med en teknisk uppdatering av sajten passar vi på att förnya förpackningen. Innehållet är detsamma men som läsare blir det bland annat enklare att navigera bland texterna.

24 jan 2017, kl 12:36
1

Annons

De största förändringarna blir ”bakom” sajten, men som läsare möter du ett delvist nytt utseende på läkemedelsvärlden.se. Bland annat hittar du texterna kategoriserade i ett antal underkategorier vilket gör att det blir lättare att hitta det du vill läsa.

Även texter inför och från återkommande event som Läkemedelskongressen, Scheelepriset och LmV tar pulsen på hittar du i olika underkategorier. Men precis som tidigare kan du göra egna sökningar i sökrutan till höger.

I samband med uppdateringen av sajten kan vissa tekniska problem uppstå. Hör gärna av dig om du upptäcker något sådant eller om du har andra synpunkter på innehållet eller utseendet.

Prenumererar du inte redan på vårt kostnadsfria nyhetsbrev som kommer på tisdagar och torsdagar kan du lätt anmäla dig här. På så sätt håller du dig alltid uppdaterad om vad som händer i läkemedelsvärlden.

Under våren kommer vi att presenter fler nyheter på sajten så håll ögonen öppna för att inte missa något!

Trevlig läsning!

1 Kommentar

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

  1. Bra att ni äger och kontrollerar Läkemedelsvärlden.se men den sidan ni länkar till här fungerar faktiskt inte och leder inte heller vidare till lakemedelsvarlden.se.

    Förutom just detta är det flera saker som inte fungerar på LMV, andra saker har en tveksam funktion som kan verka bra men nog saknar en positiv effekt i det stora hela. Vad i hela friden har “Karriär” med artikeln att göra? Varför kan jag inte anmäla mig här för att läsa ert nyhetsbrev? Ser ni inte själva felen på tidningen.

    Har inget att anmärka på den redaktionella kvaliteten

    Och nej jag skriver inte alls för att jag inte gillar tidningen. Jag tycker den behövs mycket väl, men också behöver en mycket högre funktion vad gäller synlighet på nätet online, nu är den nästan osynlig i förhållande till sin kvalitet. När man använder länkfuktionens text till att skriva här i stället för “Läkemedelsvärldens nyhetsbrev” så premieras betydelsen därefter liksom när ni skriver Läkemedelsvärlden.se på en rad länkar med helt olika innehåll på tidningen. det försämrar synligheten, läsbarheten och sökmotorns förståelse av sajten. Här i denna artikel är väl ett undantag då just den länktexten användes rimligt och korrekt, om nu länken fungerat, vilken den dock inte gör.

    Finns det ett Dubbelt-tydligt behov av att skicka iväg läsarna till andra ställen på nätet, då förstår jag de dubbla utlänkarna till sociala media som kommer dels i början av varje artikel, dels io slutet av varje artikel. Jag tycker personligen att det mest relevanta materialet i området finns här på tidningen och tycker det skulle vara mycket rimligare att en faktatidskrift länkar kvalitativt och sakligt till sina egna expertartiklar i ämnet som artikeln angör i stället för att spamma ut dubbla bildlänkar till varje artikel. Om artikeln nu är läsvärd kan väl läsarna klara av att presentera detta på twitter och facebook även utan dessa dubbelt tydliga bildutlänkningarna?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng