Annons

Läkemedel fantastiska när de når hela vägen

Sara Heyman bloggar om det viktiga sista ledet för att läkemedel ska göra nytta.

1 dec 2016, kl 10:44
0

Annons

Sen jag för några veckor sen blev medicinjournalist på heltid har jag dykt in i en fascinerande värld. Jag har fått läsa och skriva om spännande studier om framtidens läkemedel, biologiska, skräddarsydda behandlingar och nya avancerade terapier.

Jag är starstruck. Så mycket fantastisk forskning!

Samtidigt. Sjuksköterskan i mig armbågar mig i sidan. Hur lätt det faller i sista ledet. För ett läkemedel gör som bekant ingen nytta om det inte når sin tänkta slutdestination.

Läs hela Sara Heymans blogginlägg här.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng