Uppsalaforskare får gott betyg

Forskningen vid Uppsala universitets farmaceutiska fakultet har utvärderats och får gott omdöme. Men enligt utvärderingen finns det ändå saker som kan förbättras.

10 feb 2012, kl 15:38
0

Annons

Utvärderingen Kvalitet och Förnyelse 2011, KoF11, startades på initiativ av Uppsala universitet och genomfördes av en internationell panel. De flesta av forskargrupperna fick omdömena hög klass eller högsta internationella klass, skriver Svensk Farmaci. Dock anser panelen att det finns saker som kan förbättras, och fakulteten har stora förändringar att vänta.
?Inom farmaceutiska fakulteten pågår en diskussion om hur vi på bästa sätt skall bedriva förnyelsearbetet genom forskningsstrategier, professorsprogram, resursfördelningsmodeller samt omvärldskontakter och opinionsbildning?, säger fakultetens dekanus Göran Alderborn i ett nyhetsbrev från vetenskapsområdet för medicin och farmaci, enligt Svensk Farmaci.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng