Ta en kiwi till

Ta en kiwi till

Kiwi är bland det nyttigaste man kan äta. Den lilla gröna eller gula frukten ligger i topp när det gäller antioxidanter.

17 maj 2011, kl 12:09
0

 Kiwi slår såväl apelsiner som mandariner, äpplen och grapefrukt när det gäller nivåer av antioxidanter.

Gul kiwi
ligger i topp vad gäller innehållet av antioxidanter följt av den gröna, enligt forskning vid Teikyo Universitet i Tokyo. I invitro såg forskarna att kiwi innehöll mer antioxidanter än de andra frukterna
I studien ingick försökspersoner som varje dag åt tre kiwier varefter deras nivåer av antioxidanter mättes i urin.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng