Praktiken läggs sist

– Anledningen är önskemål från studenterna om en smidigare övergång till arbetsmarknaden. Det förenklar för studenterna vid framtida anställningar, säger Erik Björk, universitetslektor och ordförande i grund-utbildningskommittén. Idag ligger praktikperioden under termin fem, och följs därefter av en sista termin med valbara kurser och examensarbete. Det är ännu inte klart när ändringen börjar gälla.

4 jun 2012, kl 17:35
0

Annons

– Anledningen är önskemål från studenterna om en smidigare övergång till arbetsmarknaden. Det förenklar för studenterna vid framtida anställningar, säger Erik Björk, universitetslektor och ordförande i grund-utbildningskommittén.

Idag ligger praktikperioden under termin fem, och följs därefter av en sista termin med valbara kurser och examensarbete. Det är ännu inte klart när ändringen börjar gälla.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng