Annons

Omdömeslöst

I senaste numret av Konsumentrapport utdelar ansvarige utgivaren Jan Albinsson flera rallarsvingar mot det offentliga läkemedelssverige. Skälet är att det inte hjälper läkemedelsberoende och biverkningsskadade i den utsträckning Albinsson och hans organisation Kilen vill. Den uteblivna hjälpen jämförs med de resurser som mobiliserats till tsunamins offer och anhöriga. Dessutom kallar Albinsson några hundra mail till […]

29 mar 2005, kl 16:30
0

Annons

I senaste numret av Konsumentrapport utdelar ansvarige utgivaren Jan Albinsson flera rallarsvingar mot det offentliga läkemedelssverige. Skälet är att det inte hjälper läkemedelsberoende och biverkningsskadade i den utsträckning Albinsson och hans organisation Kilen vill.

Den uteblivna hjälpen jämförs med de resurser som mobiliserats till tsunamins offer och anhöriga. Dessutom kallar Albinsson några hundra mail till Kilen efter ett TV-program i höstas för en flodvåg efter en jordbävning. Tycks liknelsen smaklös, frågar Albinsson. Nej, värre ? omdömeslös.


Opinion-spalten är ett komplement till Läkemedelsvärldens ledarsida.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng