Läkemedelsverkets kommunikationsdirektör slutar

Den relativt nytillsatte kommunikationsdirektören på Läkemedelsverket, Lars Dagerholt lämnar sin plats i ledningsgruppen och slutar som kommunikationsdirektör.

15 feb 2012, kl 12:24
2

Under senaste åren har det varit en mängd förändringar i Läkemedelsverkets ledningsgrupp. Hösten 2010 började Lars Dagerholt som kommunikationsdirektör på myndigheten och tog plats i ledningsgruppen. Nu lämnar han den och slutar som kommunikationsdirektör.
? Jag ska jobba med att utveckla den strategiska kommunikationen, men i en annan funktion inom myndigheten, säger Lars Dagerholt, och tillägger att det är ett första steg för att utveckla kommunikationsverksamheten.
? Det kommer att ske en mängd förändringar när det gäller Läkemedelsverkets kommunikationsstrategi under det här året.
Om man kommer att tillsätta en ny kommunikationsdirektör vet han inte.
? Vi kan inte berätta hela storyn idag, men den första effekten av omorganisationen är att jag kliver av.

2 Kommentarer

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

  1. Jag får det till 12 personer som varit i generaldirektörens närmsta krets och sen omplacerats, sparkats eller själva tagit sig därifrån. Just nu är de 8 stycken i den kretsen. Alltså en personalomsättning på 150 %…

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng