Ipuls – bara för vissa

Ipuls granskar utbildningar till läkare och lägger efter godkännande ut dem på sin hemsida. Verksamheten stöds av Landstingsförbundet, Läkarförbundet och Sveriges Läkarsällskap. Läksak och läkemedelskommittéerna i Stockholm producerar ett stort antal utbildningar för läkare, men går förbi Ipuls. Det är som om staten inte skulle låta sin fordonspark passera den egeninrättade bilprovningen. Kommittéernas utbildningar måste […]

24 aug 2005, kl 12:18
0

Annons

Ipuls granskar utbildningar till läkare och lägger efter godkännande ut dem på sin hemsida. Verksamheten stöds av Landstingsförbundet, Läkarförbundet och Sveriges Läkarsällskap.

Läksak och läkemedelskommittéerna i Stockholm producerar ett stort antal utbildningar för läkare, men går förbi Ipuls.

Det är som om staten inte skulle låta sin fordonspark passera den egeninrättade bilprovningen. Kommittéernas utbildningar måste självklart granskas på samma villkor som andras.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng