Glaxo på nätet på svenska

GlaxoWellcomes svenska dotterföretag har öppnat en ambitiös hemsida på Internet. Här kan den intresserade lära sig mer om företaget och dess produkter.Det ingår en omfattande avdelning med frågor till läkare om en rad olika sjukdomstillstånd och symtom. Dels finns gamla frågor och svar och dels kan man själv ställa nya frågor. De medicinska områden som […]

18 jul 2002, kl 23:03
0

Annons

GlaxoWellcomes svenska dotterföretag har öppnat en ambitiös hemsida på Internet. Här kan den intresserade lära sig mer om företaget och dess produkter.
Det ingår en omfattande avdelning med frågor till läkare om en rad olika sjukdomstillstånd och symtom. Dels finns gamla frågor och svar och dels kan man själv ställa nya frågor. De medicinska områden som förekommer är astma, cancer/illamående, epilepsi, hösnuva/näsallergi, infektion, mage/tarm, migrän/Hortons huvudvärk och narkos, det vill säga sådana indikationer där GlaxoWellcome har egna läkemedel. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng