Losec mot halsbränna på nätet

Nyligen öppnade amerikanska Astra Merck en plats på Internet för information om syrarelaterade sjukdomar och Prilosec (varunamn för omeprazol i USA) ? ?24  hour acid control infocenter?.Hemsidan innehåller mycket information, från grundläggande medicinska förhållanden om sjukdomar i mag-tarmkanalen som hör samman med magsyran, till produktinformation om omeprazol. Den nyfikne kan titta på omeprazolmolekylen och läsa […]

18 jul 2002, kl 23:03
0

Nyligen öppnade amerikanska Astra Merck en plats på Internet för information om syrarelaterade sjukdomar och Prilosec (varunamn för omeprazol i USA) ? ?24  hour acid control infocenter?.
Hemsidan innehåller mycket information, från grundläggande medicinska förhållanden om sjukdomar i mag-tarmkanalen som hör samman med magsyran, till produktinformation om omeprazol. Den nyfikne kan titta på omeprazolmolekylen och läsa om den.
Om du undrar om dina obehag beror på halsbränna kan du få svar på dina frågor. Du kan också testa dina kunskaper i en frågesport.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng