Fack går skilda vägar

Farmaciförbundet gillar det svenska apotekssystemet och tassar på tå för monopolföretaget. Så till den grad att man kopierade bolagets remissvar till en statlig utredning och pinsamt nog glömde ersätta ?Apoteket anser? med ?FF anser?? – se LMV 11/03. Lennart Axelsson på Sveriges Farmacevtförbund slår tvärtom nästan knut på sig själv i sina aversioner mot Apoteket […]

26 sep 2006, kl 19:17
0

Annons

Farmaciförbundet gillar det svenska apotekssystemet och tassar på tå för monopolföretaget. Så till den grad att man kopierade bolagets remissvar till en statlig utredning och pinsamt nog glömde ersätta ?Apoteket anser? med ?FF anser?? – se LMV 11/03.

Lennart Axelsson på Sveriges Farmacevtförbund slår tvärtom nästan knut på sig själv i sina aversioner mot Apoteket och dess ledning i artikeln om e-handel i detta nummer.

Enad facklig front? Inte riktigt.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng