DocMorris får apotekstillstånd

Nu har även DocMorris fått sitt apotekstillstånd. På fredagen fick
de klartecken från Läkemedelsverket att öppna fullsortimentsapotek. Det
första öppnar i Eskilstuna den 25 januari.

8 feb 2010, kl 11:53
0

Annons

Apotekskedjan DocMorris sällar sig till den växande skara som får tillstånd av Läkemedelsverket. De blir ytterligare en av icke-klusterköparna som får ok från verket. De öppnar sitt första apotek den 25 januari i Eskilstuna och sedan följer ett i Billdal och ett i Kalmar.

Mads Haaland-Paulsen, vd för DocMorris Apotek, lovar i ett pressmeddelande att kunderna ska få snabb service och inte behöva vänta längre än fem minuter på att få hjälp.
– Vår ambition är att kunden snabbt ska få service och hjälp. Dröjer det längre än 5 minuter innan vi kan expediera dig, ger vi dig ett plåster på såret i form av en liten present, säger Mads Haaland-Paulsen i ett pressmeddelande.

DocMorris, som är en del av Celesio Group meddelar också att kunderna ska kunna göra alla ärenden i en och samma kassa, både receptexpediering och betalning. Apoteken kommer också att ha speciella rådgivningsrum. Som receptexpeditionssystem har DocMorris valt denövergångslösning som tillhandahålls av Apoteket AB

I förra veckan meddelades att kedjan rekryterat Erica Hagblom, utredare på Läkemedelsverkets inspektionsenhet som kvalitetschef.