Annons

DocMorris får apotekstillstånd

Nu har även DocMorris fått sitt apotekstillstånd. På fredagen fick
de klartecken från Läkemedelsverket att öppna fullsortimentsapotek. Det
första öppnar i Eskilstuna den 25 januari.

8 feb 2010, kl 11:53
0

Annons

Apotekskedjan DocMorris sällar sig till den växande skara som får tillstånd av Läkemedelsverket. De blir ytterligare en av icke-klusterköparna som får ok från verket. De öppnar sitt första apotek den 25 januari i Eskilstuna och sedan följer ett i Billdal och ett i Kalmar.

Mads Haaland-Paulsen, vd för DocMorris Apotek, lovar i ett pressmeddelande att kunderna ska få snabb service och inte behöva vänta längre än fem minuter på att få hjälp.
– Vår ambition är att kunden snabbt ska få service och hjälp. Dröjer det längre än 5 minuter innan vi kan expediera dig, ger vi dig ett plåster på såret i form av en liten present, säger Mads Haaland-Paulsen i ett pressmeddelande.

DocMorris, som är en del av Celesio Group meddelar också att kunderna ska kunna göra alla ärenden i en och samma kassa, både receptexpediering och betalning. Apoteken kommer också att ha speciella rådgivningsrum. Som receptexpeditionssystem har DocMorris valt denövergångslösning som tillhandahålls av Apoteket AB

I förra veckan meddelades att kedjan rekryterat Erica Hagblom, utredare på Läkemedelsverkets inspektionsenhet som kvalitetschef.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng