Dags för namnbyte?

Dansk farmacevtförening, som funnits sedan 1909, har bytt namn till PharmaDanmark. Namnbytet är en konsekvens av att föreningen övergått från att organisera farmacevter till att organisera alla akademiker på läkemedelsområdet. Klokt, eftersom kompetenser i samverkan är det bästa för framtiden. Apotekarsocieteten beslöt för ett drygt decennium sedan att också bli en organisation för alla yrken. […]

26 feb 2007, kl 17:30
0

Annons

Dansk farmacevtförening, som funnits sedan 1909, har bytt namn till PharmaDanmark. Namnbytet är en konsekvens av
att föreningen övergått från att organisera farmacevter till att organisera alla akademiker på läkemedelsområdet. Klokt, eftersom kompetenser i samverkan är det bästa för framtiden. Apotekarsocieteten beslöt för ett drygt decennium sedan att också bli en organisation för alla yrken. Men det ålderstigna namnet blev kvar och tillströmningen av nya medlemskategorier uteblev. Det är dags att byta namn!


 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng