Bort med homeopatika

Bluffmediciner ? arkana ? var en del av den tidiga läkemedelsindustrins arsenal. De lever kvar i form av homeopatika, som tack vare framgångsrik EU-lobbying av homeopatindustrin fått mer officiell status. Detta faktum har fått den engelska parlamentsledamoten Lord Taverne att utbrista; ??it is the equivalent of witchcraft?. Det är oacceptabelt att homeopatika erkänns samtidigt som […]

26 feb 2007, kl 17:31
0

Annons

Bluffmediciner ? arkana ? var en del av den tidiga läkemedelsindustrins arsenal. De lever kvar i form av homeopatika, som tack vare framgångsrik EU-lobbying av homeopatindustrin fått mer officiell status. Detta faktum har fått den engelska parlamentsledamoten Lord Taverne att utbrista; ??it is the equivalent of witchcraft?. Det är oacceptabelt att homeopatika erkänns samtidigt som kraven på evidensbaserad medicin ökar! De farmacevtiska och medicinska utbildningarna måste tala klarspråk om bluffen.


 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng