Boots öppnar under första kvartalet

Flera gånger det senaste året har vi hört det, att Boots snart kommer att öppna apotek i Sverige. Redan i januari 2010 meddelade Farmacevtföretagarna att de inlett förhandlingar med brittiska Alliance Boots om att starta apotek på den svenska marknaden. Förhandlingarna har varit långa och ursprungsplanen var att öppna de första apoteken redan under hösten. […]

27 jan 2011, kl 15:58
0

Annons

Flera gånger det senaste året har vi hört det, att Boots snart kommer att öppna apotek i Sverige. Redan i januari 2010 meddelade Farmacevtföretagarna att de inlett förhandlingar med brittiska Alliance Boots om att starta apotek på den svenska marknaden. Förhandlingarna har varit långa och ursprungsplanen var att öppna de första apoteken redan under hösten. Men, som för många andra, uppges svårigheter att få en IT-lösning på plats ha satt käppar i hjulet.

Men i januari meddelade Sverker Littorin, styrelseordförande i Farmacevtföretagarna, att förhoppningen är att vara igång under det första kvartalet i år.
– Vi håller på att rekrytera kandidater och  hitta lokaler, så allt är på spåret säger Sverker Littorin.
Den nya kedjan kommer att heta Boots Farmacevtföretagarna AB och målet är att ha 100 apotek inom tre år.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng