Alla är kunder

Sedan 1990-talet har många konsulter skaffat sig feta plånböcker genom att tala om för alla mindre vetande att de alltid är kunder och själva har kunder. Internt och externt. Dygnet runt. Du, som läser detta, är min kund. Du betalar med lästid. Jag är din kund och betalar med ord. På Vägverkets hemsida kallas de […]

22 okt 2004, kl 19:10
0

Annons

Sedan 1990-talet har många konsulter skaffat sig feta plånböcker genom att tala om för alla mindre vetande att de alltid är kunder och själva har kunder. Internt och externt. Dygnet runt. Du, som läser detta, är min kund. Du betalar med lästid. Jag är din kund och betalar med ord.
På Vägverkets hemsida kallas de som ertappats för rattfylleri för kunder. Kunder till vad? Till Systembolaget tänker man väl närmast. Fel, de är potentiella kunder till vårdapparaten.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng