Vår kunskap ? Din trygghet

Vi, några svenska farmaceuter verksamma i Norge, har andra erfarenheter än de som B-M Skoglösa redovisar i förra Läkemedelsvärlden. Efter avregleringen från apotekarägda apotek till fritt ägda, har norskt apoteksväsen genomgått omfattande organisatoriska förändringar. Tre stora kedjor etablerades som jobbar på att skapa sina egna profiler, ett avgörande arbete för en bra positionering på marknaden, […]

19 maj 2003, kl 10:31
0

Annons

Vi, några svenska farmaceuter verksamma i Norge, har andra erfarenheter än de som B-M Skoglösa redovisar i förra Läkemedelsvärlden. Efter avregleringen från apotekarägda apotek till fritt ägda, har norskt apoteksväsen genomgått omfattande organisatoriska förändringar. Tre stora kedjor etablerades som jobbar på att skapa sina egna profiler, ett avgörande arbete för en bra positionering på marknaden, där service- och kompetensutbud samt rimliga priser är de starkaste konkurrensmedlen.
Att satsa på ekonomisk stabilitet och lönsamhet från början är bara sund affärsverksamhet och ett oumbärligt fundament att bygga sin verksamhet på. Apoteken strävar efter att knyta kunder till sig i stil med Apoteket AB:s ?Stamkundsprojekt?. Apokjeden satsar mycket seriöst och målmedvetet på kvalitet på alla plan genom ett gediget kvalitetssystem och kompetensutveckling för såväl apotekstekniker som farmaceuter genom egen kedjeskola. Dessutom har företaget startat ett omfattande ledarutvecklingsprogram.
Vi känner att vi klart är på rätt väg och upplever en stor arbetsglädje på norska apotek!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng