Annons

Vår kunskap ? Din trygghet

Vi, några svenska farmaceuter verksamma i Norge, har andra erfarenheter än de som B-M Skoglösa redovisar i förra Läkemedelsvärlden. Efter avregleringen från apotekarägda apotek till fritt ägda, har norskt apoteksväsen genomgått omfattande organisatoriska förändringar. Tre stora kedjor etablerades som jobbar på att skapa sina egna profiler, ett avgörande arbete för en bra positionering på marknaden, […]

19 maj 2003, kl 10:31
0

Vi, några svenska farmaceuter verksamma i Norge, har andra erfarenheter än de som B-M Skoglösa redovisar i förra Läkemedelsvärlden. Efter avregleringen från apotekarägda apotek till fritt ägda, har norskt apoteksväsen genomgått omfattande organisatoriska förändringar. Tre stora kedjor etablerades som jobbar på att skapa sina egna profiler, ett avgörande arbete för en bra positionering på marknaden, där service- och kompetensutbud samt rimliga priser är de starkaste konkurrensmedlen.
Att satsa på ekonomisk stabilitet och lönsamhet från början är bara sund affärsverksamhet och ett oumbärligt fundament att bygga sin verksamhet på. Apoteken strävar efter att knyta kunder till sig i stil med Apoteket AB:s ?Stamkundsprojekt?. Apokjeden satsar mycket seriöst och målmedvetet på kvalitet på alla plan genom ett gediget kvalitetssystem och kompetensutveckling för såväl apotekstekniker som farmaceuter genom egen kedjeskola. Dessutom har företaget startat ett omfattande ledarutvecklingsprogram.
Vi känner att vi klart är på rätt väg och upplever en stor arbetsglädje på norska apotek!