Tror på 20-årsjubileum

När parallellimporten var ny i Sverige spekulerades det om att detta skulle bli en kortlivad företeelse. Ulf Janzon tillhör inte dem som tror på parallellimportens snara hädangång.? Paranova grundades för tio år sedan och vi räknar kallt med att bli minst 20 år. Vi ser långsiktigt på möjligheterna med parallellimport, säger han.Andra parallellimportörer har börjat […]

11 jul 2002, kl 18:37
0

Annons

När parallellimporten var ny i Sverige spekulerades det om att detta skulle bli en kortlivad företeelse. Ulf Janzon tillhör inte dem som tror på parallellimportens snara hädangång.
? Paranova grundades för tio år sedan och vi räknar kallt med att bli minst 20 år. Vi ser långsiktigt på möjligheterna med parallellimport, säger han.
Andra parallellimportörer har börjat sälja även generika, men det är i dagsläget inget för Paranova.
? Jag anser personligen att det fortfarande finns alldeles för mycket ogjort inom parallellimport för att vi ska ändra inriktning, säger Ulf Janzon.
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng