Till sist:
Mer Nicorette till folket

I ett aktuellt pressmeddelande varnar Pharmacia för att tillgängligheten av nikotinläkemedel i sommar kan bli ett problem, eftersom Apoteket AB bara säljer Nicorette på sina apotek och inte hos apoteksombuden. Med tanke på den kritik som Pharmacia själva ådragit sig för leveranssvårigheter undrar Läkemedelsvärlden stillsamt om det inte är bäst att undvika stenkastning i det […]

20 jun 2001, kl 20:37
0

Annons

I ett aktuellt pressmeddelande varnar Pharmacia för att tillgängligheten av nikotinläkemedel i sommar kan bli ett problem, eftersom Apoteket AB bara säljer Nicorette på sina apotek och inte hos apoteksombuden.

Med tanke på den kritik som Pharmacia själva ådragit sig för leveranssvårigheter undrar Läkemedelsvärlden stillsamt om det inte är bäst att undvika stenkastning i det egna glashuset. Men visst har företaget en poäng när man påpekar att skadlig tobak säljs på 34 000 ställen och nikotinläkemedel bara på 900.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng