Till sist:
Att ingen har kommit på det förut

Astrazeneca lanserar via Nexium ett nytt (genialiskt?) sätt att diagnostisera ett sjukdomstillstånd. Det handlar om att kunna diagnosticera halsbränna utan gastroskopi. Om patientens besvär med halsbränna el-ler sura uppstötningar minskar när man tar Nexium vet man säkert att det var halsbränna man hade! Kanske skulle man på samma sätt kunna använda Magnecyl för att veta […]

20 jun 2001, kl 20:38
0

Astrazeneca lanserar via Nexium ett nytt (genialiskt?) sätt att diagnostisera ett sjukdomstillstånd. Det handlar om att kunna diagnosticera halsbränna utan gastroskopi. Om patientens besvär med halsbränna el-ler sura uppstötningar minskar när man tar Nexium vet man säkert att det var halsbränna man hade!

Kanske skulle man på samma sätt kunna använda Magnecyl för att veta att det var ont i huvudet man hade eller ett astmaläkemedel för att diagnostisera astma. Det öppnar oanade vägar för sparade läkemedelskostnader. Att ingen har kommit på det förut!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng