Nästa nummer:
Vår man i London

I tuff konkurrens fick han det eftertraktade jobbet som chef för det europeiska läkemedelsverket EMEA. Under sina 15 år på Läkemedelsverket i Uppsala utmärkte han sig som en lojal och kompetent medarbetare. Han beskrivs vidare som mannen som verkställde förra generaldirektören Kjell Strandbergs vision om det svenska Läkemedelsverket. Möt Thomas Lönn-gren, den ende svenska generaldirektören […]

20 jun 2001, kl 20:39
0

I tuff konkurrens fick han det eftertraktade jobbet som chef för det europeiska läkemedelsverket EMEA. Under sina 15 år på Läkemedelsverket i Uppsala utmärkte han sig som en lojal och kompetent medarbetare. Han beskrivs vidare som mannen som verkställde förra generaldirektören Kjell Strandbergs vision om det svenska Läkemedelsverket. Möt Thomas Lönn-gren, den ende svenska generaldirektören inom EU.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng