Tidningsbudet kan komma med medicinen

Som femte apotekskedja drar Lloyds Apotek nu igång sin e-handel. I Stockholm kan man få hem läkemedlen med tidningsbudet.

7 apr 2015, kl 10:24
0

Lloyds apotek lanserar nu sin e-handelstjänst. Till skillnad mot övriga kedjor satsar man, i alla fall till en början, enbart på receptbelagda läkemedel.
– Vi har identifierat ett behov för patienter som kanske är hemmasjuka och behöver sina läkemedel snabbt, men inte kan ta sig iväg till ett apotek, säger Fredrik Lindblad, kedjans marknadschef.
– Vårt fokus, förutom att göra det enkelt att beställa, är leverensformerna.

Förutom att beställa via posten, som tar några dagar, kan man välja expressbud och få läkemedlen inom ett par timmar för 99 kronor eller få sina läkemedel nästa morgon med ett tidningsbud för 19 kronor, oavsett om man är tidningsprenumerant eller inte.
Cykelbud och expressbud finns till en början bara i Stockholmsområdet, men kan i ett nästa steg expandera till övriga storstadsregioner.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng