Hem Taggar Dispens

Tag: Dispens

Fortsatt dispens för antroposofmedel

Strax innan jul meddelade regeringen att man förlänger tillståndet för Vidarkliniken att sälja antroposofmedel med ytterligare sex månader.
3
5 jan 2016, kl 11:49

TLV förlänger undantag

Till årsskiftet skulle apotekens möjlighet att beställa hem två alternativ till periodens billigaste utbytbara läkemedel ha upphört. Men myndigheten har nu beslutat att förlänga dispensen under nästa år.
15 nov 2010, kl 13:31

Vidarkliniken ber om förlängd dispens

Vidarkliniken ber regeringen om fortsatt dispens i ytterligare fem år för de runt 1500 antroposofiska medel man använder. Inom EU pågår nu funderingar om det behövs ett eget regelverk för dessa produkter.
15 dec 2009, kl 11:37

Läkemedelsverket vill att dispens återinförs

Läkemedelsverket vill att regeringen återinför möjligheten att få dispens för läkemedel som inte ingår i subventionen.
18 feb 2003, kl 11:39

Möjligheten till dispens för Xenical upphör i höst

Ansökningar om dispens för de indragna subventionerna för bantnings- och impotensläkemedel har sjunkit drastiskt. Den första oktober, då Läkemedelsförmånsnämnden börjar sitt arbete, upphör möjligheten till dispens helt.
11 jun 2002, kl 19:27

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng