Recept även i Apoteket Shop

Recept även i Apoteket Shop

Apoteket startar ett försök där man kan hämta ut receptbelagda läkemedel även i Apoteket Shop.

17 sep 2007, kl 15:04
0

Annons

Sju stycken Apoteket Shop utökar nu sin verksamhet till att också lämna ut receptbelagda läkemedel som är beställda via telefon eller internet. Apoteket Shop, som normalt är specialbutiker för receptfria läkemedel, kommer inte att ha receptbelagda läkemedel i lager utan läkemedlen måste beställas några dagar innan.
? Vi vill göra det lättare och snabbare att hämta ut läkemedel, säger Eva Fernvall, varumärkesdirektör på Apoteket i ett pressmeddelande. Vi har problem med väntetider på en del apotek och vi vill se om fler utlämningsställen kan minska trycket på de hårdast belastade apoteken.

Om försöket går bra planerar företaget att låta samtliga 35 Apoteket Shop bli utlämningsställen för beställda receptbelagda läkemedel.

De sju Apoteket Shop som ingår i försöket finns i Borås, Halmstad, Skellefteå, Västerås, Knutpunkten i Helsingborg, Nova i Lund och PK-huset i Stockholm.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng