Annons

Pfizer bjuder på medicinen

Amerikaner som förlorat arbetet efter 1 januari och därmed förlorat sin sjukförsäkring ska få gratis behandling av Pfizer. Förutsatt att man använt företagets produkter.

14 maj 2009, kl 18:56
0

Ungefär 46 miljoner amerikaner saknar en sjukförsäkring. Och antalet ökar i takt med att arbetslösheten stiger i ett land där försäkringen är kopplad till att man har ett arbete.

Läkemedelsföretaget
Pfizer har nu utlovat att anställda och deras familjer som blivit av med sin försäkring på grund av arbetslöshet inte ska bli av med sina läkemedel.

Förutsättningen
för att få tillgång till programmet är att man förlorat arbetet efter den första januari i år och att man dessförinnan under minst tre månader behandlats med ett läkemedel som Pfizer tillverkar.
Amerikaner som kvalificerar till programmet utlovas gratis läkemedel under högst 12 månader eller tills man blir återförsäkrad.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng