Annons

Nytt butikskoncept med receptfritt

Apoteksgruppen öppnar ett nytt butikskoncept. De nya butikerna heter Apoteket Nära kommer främst att sälja receptfria läkemedel.

4 jun 2012, kl 19:09
0

Annons

Sortimentet på Apoteksgruppen Nära består av det receptfria sortimentet som är fritt får säljas i dagligvaruhandeln, samt produkter med inriktning på hälsa. Några av produkterna kommer man bara att hitta i de nya butikerna. Kunderna ska även kunna hämta ut läkemedel recept om receptet lämnas in i förväg.

Den första Apoteksgruppen Nära finns i Mönsterås och senare denna vecka kommer ytterligare en butik att öppna i Hemse på Gotland.
– I den nya butiken har vi ett stort sortiment har vi ett stort sortiment receptfria läkemedel samtidigt som vi erbjuder utvalda produkter inom hälsa och egenvård. Med Apoteksgruppen Nära gör vi det möjligt för kunderna att på ett smidigt sätt handla både läkemedel och andra hälsoprodukter samtidigt som vår personal kan erbjuda kvalificerad rådgivning som farmacevter, säger Eva Fransson, en av ägarna till Apoteksgruppen Nära i Mönsterås, i ett pressmeddelande.