Annons

Ny ledningsgrupp i Apoteket AB

I samband med att det organiseras om i företaget får Apoteket AB en ny ledningsgrupp från den 1 oktober. Inga farmacevter finns bland de tio medlemmarna.

14 sep 2012, kl 10:21
1

Annons

Bolagets vd Ann Carlsson får en ny ledningsgrupp från den 1 oktober. Annema Paus, apotekare och vd för Apoteket Farmaci, lämnar gruppen vilket innebär att det inte finns någon farmacevt i den.

Enligt varumärkesdirektör Eva Fernvall innebär inte detta några problem.
– Som sittande i ledningsgruppen driver man inte farmacevtiska frågor specifikt. Den komptensen har vi ute i hela vår verksamhet, säger hon.

Från den 1 oktober består ledningsgruppen förutom vd Ann Carlsson av Ulrika Eriksson för Konsument,   Eva Fernvall med ansvar för externa relationer och press, Lars Skutholm för Vård och företag, Pontus Rosén för Sortiment och marknad, Olle Carls, Logistik, Carina Fält, Affärsutveckling, Jan Johansson, Ekonomi och it, Anna Rogmark, Affärsstöd och Monica Höglind med ansvar för HR och intern kommunikation.
 

1 Kommentar

Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läs mer

  1. Så synd att alla farmacevter försvinner från Bolagets styrelse. Som äldre farmacevt känner man inte igen sig, när profiten är viktigare än det vi arbetade med farmacevtisk omsorg. Så många läkemedel som de äldre har och så mycket läkemedel som skickas till förbränning, är det synd att samtliga apotek numera mest går in för att sälja handköpsprodukter. Det måste bli en ändring , så apoteken får betalt för att hindra onödiga receptuttag.