Medel mot blodpropp och smärta Apotekets mest beställda läkemedel

Under de dryga två månader som man kunnat beställa receptbelagda läkemedel via Apotekets hemsida tillhör blodproppshämmaren Trombyl och storpack av smärtstillande medicin de mest beställda receptbelagda läkemedlen. Nästan 50 000 beställningar har gjorts via internet.

16 nov 2006, kl 11:35
0

Annons

När det gäller receptbelagda läkemedel är det framförallt kroniskt sjuka och grupper med hög konsumtion av läkemedel som handlar sina läkemedel via internet.

– Med e-handeln ökar vi vår tillgänglighet för kunderna, samtidigt som vi behåller samma höga säkerhet som tidigare. Dessutom erbjuder vi rådgivning i samband med köpet, säger Eva Fernvall i ett pressmeddelande.

Apoteket hade fram till den 30 oktober tagit emot 49 000 beställningar via internet och 44 000 per telefon. Cirka 180 000 kunder har valt att spara sina recept elektroniskt hos Apoteket. Målet är att tio procent av alla recept ska expedieras via internet och telefon vid utgången av 2009.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng