Läkemedelskongress med vetenskap i centrum

En kongress med seminarierna i centrum utlovar projektledaren Maria Norrlander inför årets Läkemedelskongress, där varje sektion lyfter fram det som är hett inom deras område.

20 feb 2004, kl 12:47
0

Annons

Förra årets Läkemedelsforum motsvarade inte de högt ställda förväntningarna hos arrangörer eller utställare. Därför återkommer istället Läkemedelskongressen till hösten, den 27-29 september.

? Vid årets kongress står seminarierna i centrum, med utställningen runt omkring. Det blir lite tätare där vi kör seminarier i fyra parallella lokaler under tre dagar, berättar Maria Norrlander på Apotekarsocieteten som är projektledare för Läkemedelskongressen.

En skillnad jämfört med tidigare år är att höstens Läkemedelskongress inte kommer att ha ett speciellt tema. Istället kommer varje specialistsektion inom Apotekarsocieteten att lyfta fram det som är hett och aktuellt inom deras område.

Liksom tidigare år kan deltagarna välja om de vill gå en, två eller alla tre dagar.

Het debatt

Apotekarsocieteten arrangerar Läkemedelskongressen helt i egen regi, utan medverkan från Apoteket eller Läkemedelsindustriföreningen, som var medarrangörer förra året.

? Vi arrangerar det vetenskapliga programmet, och Stockholmsmässan ansvarar för försäljning av utställningsytor, säger Maria Norrlander.

Istället för det klassiska huvudsymposiet funderar hon kring en debatt, som behandlar ett hett aktuellt ämne.

? En annan tanke är att vi under en dag skapar ett utbildningsseminarium där vi speglar hela läkemedelsutvecklingen från upptäcktsfasen ända ut till användningen hos patienten.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng