Annons
Läkemedelsakademin tappar verksamhetschef
Marie Eklund. Foto: Eszter Simone.

Läkemedelsakademin tappar verksamhetschef

Marie Eklund lämnar Läkemedelsakademin – ska leda omsorgsbolaget Humana:s utbildningsverksamhet.

28 aug 2018, kl 07:51
0

Annons

Efter drygt tre år som chef för Läkemedelsakademin, Apotekarsocietetens utbildningsverksamhet, går Marie Eklund vidare till vård- och omsorgsbolaget Humana.

Bolaget bedriver bland annat äldreomsorg och erbjuder personlig assistans. Marie Eklund ska leda företagets interna utbildningsverksamhet, Humana academy.

– Marie har varit en stor tillgång för både Läkemedelsakademin och Apotekarsocieteten och har med sin positiva inställning och professionella arbetsmetodik och ledarskap starkt bidragit till den fina utvecklingen vi haft de senaste åren, säger Karin Meyer, vd för Apotekarsocieteten. Vi kommer att sakna henne och jag önskar henne varmt lycka till med det nya jobbet.

Marie Eklund har arbetat på Läkemedelsakademin sedan i mars 2015. Till en början som utbildningschef och sedan hösten 2017 som verksamhetschef för Läkemedelsakademin och Apotekarsocieteten.

– Det har varit en mycket spännande och utvecklande period i mitt arbetsliv, att få möjlighet att komma in i en sådan ”tung” och anrik organisation med uppdraget att utveckla och förnya samtidigt som kvaliteten består, säger Marie Eklund. Apotekarsocieteten är en unik mötesplats för yrkesverksamma inom läkemedelsområdet och det har varit en förmån att få träffa, och i många fall arbetat tillsammans med, så många av dessa personer.

Marie Eklund tillträder sin nya tjänst senast i mitten av januari 2019. Rekrytering av en ny verksamhetschef för Läkemedelsakademin har inletts.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng