Läkemedel och folkhälsa

I begreppet folkhälsa ingår läkemedel som en viktig del. Patientens val av livsstil påverkas ofta mer av förnuft och känsla än teoretiska kunskaper.Nedskärningarna i vården har skadat de etiska principerna. Att regeringen nu ger extra resurser är ?ett trendbrott?, menar Jerzy Einhorn.?Läkemedel och folkhälsa, med inriktningen kvalitets-aspekter på läkemedelsanvändningen? är temat för huvudsymposiet vid Läkemedelskongressen […]

24 jul 2002, kl 21:41
0

Annons

I begreppet folkhälsa ingår läkemedel som en viktig del. Patientens val av livsstil påverkas ofta mer av förnuft och känsla än teoretiska kunskaper.
Nedskärningarna i vården har skadat de etiska principerna. Att regeringen nu ger extra resurser är ?ett trendbrott?, menar Jerzy Einhorn.
?Läkemedel och folkhälsa, med inriktningen kvalitets-aspekter på läkemedelsanvändningen? är temat för huvudsymposiet vid Läkemedelskongressen den 10-12 november.
Där kan du också lyssna till Julian E Davies som hävdar att resistensgener mot antibiotika finns i all antibiotika.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng