Annons
Han blir ny vd och koncernchef för Apoteket
Rasmus Nerman.

Han blir ny vd och koncernchef för Apoteket

I början av 2022 tillträder Rasmus Nerman som ny vd och koncernchef för Apoteket AB.

12 aug 2021, kl 11:40
0

Annons

Rasmus Nerman blir ny vd och koncernchef för Apoteket AB. Han har sedan 2015 varit vd och koncernchef för Humana AB och innan dess koncernchef för Innovativ omsorg i Norden. Han har även varit verksam inom Boston consulting group med inriktning mot hälsovård.

Rasmus Nerman är utbildad civilekonom och har även en master i International management. Han tillträder sin nya befattning senast under det första kvartalet 2022.

– Jag är mycket stolt över mitt kommande uppdrag som vd på Apoteket. Personligen är jag glad över att få arbeta på nya sätt med hälsovårdsfrågor som jag har ägnat mig åt i olika roller i hela mitt professionella liv, säger han i ett pressmeddelande.

Rasmus Nerman efterträder Ann Carlsson som slutar på egen begäran efter elva år. Hon kommer att fortsätta som vd under resten av 2021, innan hon tillträder sin nya tjänst som vd för Systembolaget.