Hägglund tar hjälp för att ha koll på Apoteket

Den tidigare apoteksutredaren Lars Jeding och advokaten Ulf Öberg kommer att hjälpa socialministern att noga följa Apotekets förehavanden innan omregleringen.

25 apr 2007, kl 13:23
0

Annons

Enligt ett pressmeddelande från socialdepartementet har konsulten och den tidigare apoteksutredaren Lars Jeding och advokaten Ulf Öberg anlitats som rådgivare till socialminister Göran Hägglund.
Apoteket ska under den pågående processen agera på ett sådant sätt att en väl fungerande konkurrens inte äventyras inna omregleringen sker den första januari 2009.
Det är denna process som socialministern vill ha hjälp att ?noga följa och upprätta förtroende kring? av de nya rådgivarna.
Under Apotekets bolagsstämma idag fastslog ägaren dock att några ändringar av ägardirektiven till Apoteket inte är aktuella.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng