Annons

Emea möblerar om

Den europeiska läkemedelsmyndigheten Emea gör om i sin organisation
under hösten. Bland annat bildas en egen avdelning för patientsäkerhet.

6 okt 2009, kl 13:53
0

Annons

Det Londonbaserade Emea presenterar en rad organisatoriska förändringar som ska genomföras fram till årsskiftet. I ett pressmeddelande skriver man att förändringarna, som inleddes redan i september, är ett resultat av det ökade ansvar och växande organisation som myndigheten fått.

En av nyheterna är att Emea bildar en avdelning som ska arbeta för patienternas säkerhet och hälsa. Den kommer bland annat att fokusera på områden som krishantering, farmakovigilans och information till patienter och hälso- och sjukvårdspersonal. Avdelningen kommer att ledas av Noël Wathion.

En enhet som samlar arbete med produktdata och dokumentation för hela myndigheten skapas också. Denna kommer också att arbeta med att utveckla it-system som ska stödja olika vetenskapliga och affärsmässiga processer.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng