Docmorris blir Lloyds
Lloyds-apoteken ska satsa på hudvård och smärta. Foto: Celesio

Docmorris blir Lloyds

Docmorris ägare Celesio lanserar nu sitt nya apoteksvarumärke Lloyds.

7 dec 2012, kl 12:07
0

Annons

Tidigare i höstas sålde Celesio varumärket Docmorris i samband med försäljning av ett nätapotek till Zur Rose. De svenska apoteken kan använda namnet Docmorris under en övergångsperiod.

Nu lanserar Celesio sitt nya apoteksvarumärke Lloyds. Enligt ett pressmeddelande är det företagets nya apotekskoncept för den europeiska marknaden. De första pilotapoteken finns redan i Italien och Storbritannien och under nästa år kommer det nya konceptet att testas i Europa.

Celesio kommer stegvis att konvertera sina 2 200 europeiska apotek till det nya konceptet under namnet Lloyds. Apoteken kommer att fokusera på hudvård och smärta. De kommer även att stärkas med nya typer av tjänster, högkvalitativa produkter och den senaste tekniken. Det är inte klart när de svenska apoteken byter namn.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng