Blekingska brösttoner

Läkemedelskommittén i Blekinge meddelade nyligen i uppskruvat tonläge pressen att man ?värjer sig mot läkemedelsföretagen.? Budskapet andas, som flera gånger förr från landstingshåll, ensidig besparingsiver. De blekingska brösttonerna är lika kontraproduktiva som när läkemedelsföretagen emellanåt okänsligt klampar över etikens råmärken. Insikten om att vården och läkemedelsindustrin ofrånkomligen är ömsesidigt beroende av varandra, en relation som […]

21 maj 2004, kl 12:39
0

Annons

Läkemedelskommittén i Blekinge meddelade nyligen i uppskruvat tonläge pressen att man ?värjer sig mot läkemedelsföretagen.? Budskapet andas, som flera gånger förr från landstingshåll, ensidig besparingsiver.

De blekingska brösttonerna är lika kontraproduktiva som när läkemedelsföretagen emellanåt okänsligt klampar över etikens råmärken.

Insikten om att vården och läkemedelsindustrin ofrånkomligen är ömsesidigt beroende av varandra, en relation som bör bygga på respekt från båda håll och restriktiva, etiska former för informationsutbyte, tycks obefintlig.

Betackar sig läkemedelskommittén i Blekinge lika kategoriskt från läkemedelsindustrins alla produkter?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng