Apoteket lanserar recepttjänst på internet

Apoteket lanserar nu ett pilotprojekt som ger möjlighet att
beställa receptbelagda läkemedel på företagets webbplats.

19 feb 2004, kl 19:26
0

Projektet är begränsat till Stockholm, Göteborg och Kalmar med omnejd samt delar av Norrland. Ettusen personer ska pröva tjänsten under 2004, är det meningen.

– Målgruppen är framför allt datorvana kunder med kroniska sjukdomar och som uppskattar ökad tillgänglighet. Urvalet sker genom att det är först till kvarn som gäller, säger Håkan Johansson, tillförordnad marknadschef på Apotekets affärsområde Hälsa, till nyhetsbrevet Pharma Online.

Anmälan kan bara göras på fysiska apotek. Leverans kan göras till hemmet eller annan adress, Postens utlämningsställen, apoteksombud eller apotek.

Vid leverans till hemmet eller till annan angiven adress är leveransavgiften 125 kr. Väljer man Postens utlämningsställe kostar det 35 kronor, medan leverans till apotek eller ombud är gratis.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng