Apotekarsocietetens vd mot nya uppdrag
Karin Meyer, vd för Apotekarsocieteten.

Apotekarsocietetens vd mot nya uppdrag

Apotekarsocietetens vd Karin Meyer går nu efter närmare sju år vidare till ett nytt uppdrag.

11 jan 2021, kl 15:15
0

Apotekarsocietetens vd Karin Meyer går vidare till ett nytt uppdrag.

– Det har varit en otroligt stimulerande tid och Apotekarsocieteten kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat, säger hon.

Karin Meyer anställdes som vd för Apotekarsocieteten i augusti 2014 och har under åren lett en omfattande omställning av föreningen med fokus på utveckling och digitalisering av verksamheten.

– Tack vare detta förändringsarbete står vi väl rustade för framtiden, säger Märit Johansson, styrelseordförande för Apotekarsocieteten.

– Det har inte minst visat sig under det senaste året, då bland annat vår utbildningsverksamhet Läkemedelsakademin snabbt ställt om till att erbjuda sina utbildningar i digitalt format. Vi är tacksamma över det arbete Karin Meyer har åstadkommit inom Apotekarsocieteten och önskar henne all lycka till i sina kommande utmaningar.

Karin Meyer fortsätter som vd för Apotekarsocieteten till och med den 30 april varefter hon påbörjar en anställning som vd för det Uppsalabaserade företaget Center for translational research Sweden AB.

Apotekarsocietetens styrelse har påbörjat rekryteringen av ny vd för föreningen.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng