Apotekarnas vardag kartläggs

Kajsa Lindberg och Petra Adolfsson som forskar inom ämnet organisation ska undersöka en rad frågor som rör apotekare. Bland annat ska de ta redan på vad som händer med apotekaryrket och apotekarnas självbild på en ny marknad och om deras förhållande till läkemedelsindustrin förändras. Rapporter, uttalanden och dokumentation ska samlas in och analyseras av forskarna. […]

27 jan 2011, kl 15:49
0

Annons

Kajsa Lindberg och Petra Adolfsson som forskar inom ämnet organisation ska undersöka en rad frågor som rör apotekare. Bland annat ska de ta redan på vad som händer med apotekaryrket och apotekarnas självbild på en ny marknad och om deras förhållande till läkemedelsindustrin förändras. Rapporter, uttalanden och dokumentation ska samlas in och analyseras av forskarna. Dessutom ska de tillbringa några dagar per halvår ute på både små och stora apotek. De vill bland annat ta reda på vilka normer och värderingar som styr hur man jobbar och om dessa kommer att förändras över tid.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng